Help jij mee in het begeleiden van jongeren bij conflict?

Ben je, of ken je een professional die jongeren (13-18j) begeleidt rond conflicten (bv. ruzies, agressie, pesten, frustraties, …).

Dan bieden we je een extra instrument aan om je begeleiding van jongeren te ondersteunen! Ga innovatief aan de slag in het offline en online begeleiden van jongeren in conflictsituaties. Ontdek de mogelijkheden van het digitaal platform www.conflicthelden.be en word een held in het begeleiden van conflict.

De website van www.conflicthelden.be werd door onderzoekers Stijn Custers en Hanne Leirs van expertisecentrum Resilient People in een praktijkgericht onderzoek samen met partners, jongeren en professionals in het werkveld ontwikkeld op basis van principes uit de oplossingsgerichte therapie en cognitieve-gedragstherapie.

www.conflicthelden.be is nu klaar voor gebruik!

www.conflicthelden.be is er voor alle jongeren (13-18j) die in aanraking komen met conflictsituaties en de professionals hen daarbij kunnen helpen zoals begeleiders, opvoeders, (psychiatrisch) verpleegkundigen, contextbegeleiders, pedagogisch personeel, psychologen, (zorg)leerkrachten, sociaal werkers, …

Schrijf je in voor de gratis webinar op 20/10/2020 van 16u – 17u en maak de lancering van www.conflicthelden.be live mee!

Een training of vorming vormen op maat van je organisatie?

Maak in een offline of online vorming op 16/11/2020 of 27/11/2020 in de diepte kennis met de methodieken van website van conflicthelden en scherp je vaardigheden als professional aan in het doeltreffend begeleiden van conflictsituaties bij jongeren. Voor vragen kan je ook contact opnemen met stijn.custers@ucll.be.

Partners conflicthelden

Partners

Conflicthelden - meer informatie