Mensen worden voortdurend geconfronteerd met verandering. Sterker: de beweging van geboorte tot aan de dood is een voortdurend veranderingsproces. We ontkomen er niet aan in ons leven antwoorden te vinden op de vraag wat deze veranderingen met ons doen, voor ons betekenen en ons vormen. Dat noemen we transitie.
Transitie vormgeven vraagt leiderschap. Dat betekent invloed uitoefenen om impact te kunnen maken die leiden tot resultaten. Elk leiderschap begint daarmee met zelfleiderschap.
Tijdens deze workshop staan we stil bij de vijf belangrijkste faalfactoren bij leiderschap. Dat gaat over verbinding, conflict, risico, transitie en roeping. Of preciezer, het gebrek daaraan.

 

Doelgroep

Iedereen die professioneel te maken heeft met verandering en daarmee wil werken.

Doelstellingen

Concreet leren werken met de vijf faalfactoren van leiderschap in het eigen leven en professionele praktijk. Inzicht verwerven in de cyclische thema’s van leiderschap (transitiecirkel).

Trainer

Jakob Van Wielink

Jakob
Van Wielink
initiatiefnemer van en partner bij
De School voor Transitie

Jakob van Wielink (1974) is grondlegger van de toepassing van het secure base gedachtegoed in coaching, therapie en counseling. Hij is partner in De School voor Transitie te Huissen (Nederland). Daarnaast is hij als faculty mentor verbonden aan het Portland Institute for Loss and Transition (VS) en lid van de International Work Group on Death, Dying and Bereavement (IWGddb). Jakob werkt internationaal als executive coach voor leiders en hun teams en is opleider en trainer voor professioneel begeleiders.

Partners
De School voor transitie
Datum en locatie (met begin- & einduur)
UCLL Campus Hasselt
Prijs

Deelnameprijs: 160 EUR (inclusief broodjeslunch)

Gratis voor deelnemers van opleiding facilitator

Contact

An Rubens

An
Rubens

Els Ulenaers

Els
Ulenaers
Contact praktisch

Kim Luckermans

Kim
Luckermans
Analytisch nummer
6106001000
Interne referentie
IS00182