Algemeen

Van verhitte discussie via een bemiddelende aanpak naar een verfrissend perspectief.

Stap mee in een DRIEDAAGS MEDIATION DOMPELBAD.

Ben je ook toe aan een onderdompeling in nieuwe ontwikkelingen? Ervaar je de nood aan diepgang in een specifieke methodiek? Schaaf je graag je vaardigheden bij in interactie met anderen?
Heb je zin om professionals die in diverse disciplines bemiddelend werken te ontmoeten? Ben je op zoek om je netwerk gericht uit te bouwen? Of heb je gewoon zin om op korte termijn je noodzakelijke punten te sprokkelen voor je erkenning?

Alle redenen zijn goed, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Het maakt niet uit: we bieden een all-in formule aan!

De docenten en onderzoekers van het postgraduaat Bemiddeling en Expertisecentrum Resilient People (Mia Claes, Kristof Cox, Anne Groenen, Mieke Louwette, Silvia Prins, Miek Warson) en de docenten actief in navorming (Benny Leesen, Kris Mullens) zetten hun beste beentje voor om je volledig te kunnen onderdompelen in mediation.

Met een divers aanbod van interactieve workshops, state of the art lezingen en ervaringsoefeningen.

Zowel beginnende bemiddelaars als reeds ervaren rotten in het vak zijn welkom! Samen verfrissend werken in conflictsituaties is het uitgangspunt. We mikken op bemiddelaars in de diverse domeinen en alle mensen met interesse in een herstelgericht en bemiddelingsgerichte handelen. Je hoeft dus (nog) geen erkend bemiddelaar te zijn of die ambitie te hebben.

Drie dagen lang heb je keuzes tussen diverse workshops, lezingen of ervaringsoefeningen. Je kan je voor 1, 2 of drie dagen inschrijven, op maat van wat voor jou relevant is.

De laatste dag sluiten we af met een walking diner.

Locatie en datum
Groot Begijnhof Diest
Groot Begijnhof Diest
Groot Begijnhof Diest
Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in