Algemeen

Heb je als oprichtster of onderneemster de eerste kaap van € 100.000 à € 300.000 omzet bereikt? Wil je je bedrijf naar een volgende fase loodsen, maar heb je het gevoel dat je vast zit in de ‘dead zone’? Heb je het gevoel dat je continu tijd, mensen en middelen mist om te groeien als onderneemster en als bedrijf? Staat ondernemen voor jou synoniem met slapeloze nachten, een emotionele rollercoaster en een quasi dagelijks gevecht om te overleven?

Met de Female Founders Academy willen we onderneemsters, die hun product/market fit achter de rug hebben maar hun omzet zien stagneren de nodige groeihormonen aanreiken om door te stoten naar en voorbij een omzet van € 1 miljoen.

Tijdens een hands-on acceleratorprogramma, bestaande uit acht modules gespreid over vier maanden, werken we samen op het helder krijgen van je groeiambitie en -plan, het beter organiseren van jouw tijd als founder of onderneemster, op het sneller ontplooien van je markt via een meer gerichte marketing- en verkoopaanpak, op het begrijpen van en bijsturen op basis van je cijfers en op het klaarmaken van je bedrijf voor externe financiering, mocht je dat willen. Je gaat in bad met onderneemsters die in dezelfde schoenen staan of hebben gestaan en vrouwelijke experten in de verschillende aspecten van succesvol ondernemen.

"Het Female Founders Acceleratorprogramma is to the point en strikt maar heeft aandacht en empathie voor het oogpunt van onderneemsters. Voor female founders die streven naar €1 miljoen heb ik als alumna van het programma maar een gouden tip: blijf jezelf, geloof in jezelf en in wat je doet.” Veerle Berx, founder Acro Bedding

Locatie en periode
Campus Proximus Heverlee