Deze organisatie wil een hecht netwerk tot stand wil brengen tussen paralegals om zo het profiel van de paralegal helder af te lijnen en te versterken. Hierdoor zal het potentieel en de toegevoegde waarde van de paralegal in het werkveld ook duidelijker en herkenbaarder worden.

De Paralegal Academy biedt …

  • Een professioneel netwerk waar er ruimte is voor dialoog met andere paralegals. Juniors en seniors brengen er hun ervaringen mee uit de ondernemingswereld, de overheden, de advocatuur etc. Van een gezellige babbel tot best practices, kortom dé plaats waar paralegal minds mekaar ontmoeten.
  • Permanente vorming: er worden bijscholingen en lezingen georganiseerd door en voor paralegals over actuele thema’s. Er zal hierbij aandacht besteed worden aan hard skills en soft skills, beiden onmisbaar voor iedere paralegal. De opleidingen zullen ’s avonds doorgaan op diverse locaties in Vlaanderen.

Tot de doelgroep behoort al wie de functie van paralegal uitvoert ongeacht de vooropleiding (professionele bachelors in de rechtsprakijk, master in de rechten, of andere vooropleidingen).

Dit najaar kunnen live events weer veilig doorgaan, dus volg en deel de linked in pagina “Paralegal Academy”   https://www.linkedin.com/company/paralegal-academy/about/?viewAsMember=tru een blijf zo op de hoogte van onze activiteiten en alle informatie relevant voor de paralegal.

De netwerkavonden zullen doorgaan op campus Diepenbeek en campus Proximus