Algemeen

Maak van je merk een krachtige #social influencer!

Sociale media is de multiplier voor marketing en recruitment. Organisaties die sociale media efficiënt gebruiken in hun communicatiemix, plukken er onmiddellijk de vruchten van. Voorbeelden hiervan kan je vinden onder de titel “Alumni” op deze pagina.

Het sociale media landschap verandert constant. Vorig jaar was TikTok dé hype, vandaag zijn Instagram Reels en Clubhouse alomtegenwoordig. Dat je de bomen door het bos soms niet meer ziet, is dus geheel normaal. Maar je kan er niet meer omheen en sociale media is één van dé manieren om ook jouw business te laten boosten. Bijblijven is dus de boodschap en experimenteren is troef! Maar op welke manier ga je nu aan de slag met al die verschillende sociale media kanalen en hoe bereik je de juiste doelgroep?

Tijdens Social Media Mondays, een gezamenlijk initiatief van VKW Limburg en UCLL, word je ondergedompeld in de wondere wereld van social media en krijg je praktische tips en tricks van verschillende experten om jouw bedrijf helemaal social media-proof te maken.

Locatie en datum
Campus Diepenbeek
Campus Diepenbeek
Campus Diepenbeek
Campus Diepenbeek
Campus Diepenbeek
Campus Diepenbeek