Merk je ook dat stress je klas binnensluipt, dat de kinderen of jezelf hiervan niet gespaard blijven? Of wil je juist voorkomen dat je klas te veel last krijgt van stress? Ben je benieuwd naar welke rol jouw stress hierin speelt?  Dan is dit webinar iets voor jou.

In dit webinar lanceren we onze website waarop je kan ontdekken hoe je als leerkracht je eigen stress en die van de kinderen onder de loep neemt en hierop kan reageren. Je krijgt bovendien inzicht hoe je kinderen verantwoordelijkheid kan geven in dit proces. Zo maak je hen mede-eigenaar van hun eigen stressregulatie zodat je ze veerkrachtiger maakt voor uitdagingen, nu en in de toekomst. Dit webinar en de website is het resultaat van het praktijkwetenschappelijk onderzoek ‘stressregulatie voor kinderen en leraren in de basisschool’, uitgevoerd door Maai Huyse, Katrien Goossens, Caroline Vancraeyveldt en Marieke Vandersmissen aan hogeschool UCLL (expertisecentrum Education & Development)                                                                                                 

Begeleider

Marieke Vandersmissen is pedagoog en lector in de Educatieve Bachelor Lager Onderwijs. Maai Huyse is pedagoog en lector in de Educatieve Kleuteronderwijs. Beide collega’s zijn als praktijkonderzoeker verbonden aan het expertisecentrum Education & Development.

!! Deze navorming is volzet. Wegens het grote succes organiseren we een tweede webinar op maandag 7 juni om 16.00 u.. 
Hier vind je alle info en de mogelijkheid tot inschrijven. 

Locatie en datum
Online (begin- & einduur)
Prijs

Deze navorming wordt gratis aangeboden. Enkele dagen vooraf ontvang je de link.

Contact praktisch
Analytisch nummer
5 10 10 01 000
Interne referentie
NAV-ED-LEU-2021-006