Maar liefst 35 laatstejaarsstudenten Bedrijfsmanagement: Marketing van UCLL campus Diepenbeek adviseerden 11 bedrijven bij hun marketing-aanpak. Onze opdrachtgevers profiteren mee van up-to-date kennis van ons expertisecentrum Smart Organisations én de studenten zijn klaar voor een warme start in de regionale en (inter-)nationale arbeidsmarkt. 

Fritel 2

Fritel

Van online- tot offlinecommunicatie: keuken- en elektrospecialist Fritel vroeg hen als consultant om hun digitale communicatie ook voor de jonge consument te optimaliseren. Sofie Verboven, verantwoordelijke Marketing en Communicatie bij Fritel, was alvast tevreden:

Een belangrijk deel van onze strategie is dat we onze doelgroep willen verjongen. Na 10 jaar in het bedrijfsleven is het heel leerrijk om met de meest up-to-date marketeers uit onze toekomstige doelgroep samen te werken. Zeker nu we aan het begin staan van het herbouwen van onze website: een idealere timing bestaat niet.
Fritel 3
Sofie Verboven
Verantwoordelijke marketing en communicatie, Fritel
Supervers

Supervers

Ook start-up Supervers kreeg een boost van het jong aanstormend marketingtalent met advies over doelgroepbenadering, een helder expansieplan en een sterk communicatieplan. Een van de studenten gaat op vraag van het bedrijf zelfs na het project een dag per week hun voorgestelde strategie verder implementeren. Rob Reculé van Supervers: “De kwaliteit stak er met kop en schouders bovenuit, ver boven wat ik verwachtte. Zo’n project zijn helpende handen maar het is ook leuk om de ervaringen die je zelf hebt te delen met de studenten. Het werkt dus in twee richtingen.“

Werken met supervers was een superervaring voor ons, die ook vers in ons geheugen zal blijven. Contentcreatie, website-optimalisatie en mogelijkheid om te netwerken was mooi meegenomen. De basis die we al hadden, konden we echt cementeren. De kennis was er maar nu is het plaatje compleet.
Brent Claus
Student UCLL

Deze dienstverlening aan bedrijven, organisaties en not-for-profit ondersteunen we vanuit ons expertisecentrum Smart Organisations.