Geef je les in de eerste graad, heb je er een directiefunctie of ben je onderwijsondersteuner?  Wil je meer te weten komen over de vernieuwing van de eerste graad? Vanuit ons expertisecentrum Education & Development hebben onze onderwijsonderzoekers gewerkt aan een fonkelnieuwe website vanwaar ze hun expertise delen met leraren. Je kan de website gebruiken als bron van inspiratie: om mee aan de slag te gaan, om te gebruiken in je eigen vakpraktijk en om je werking af te toetsen.

Hogeschool UCLL loopt voorop in onderwijsonderzoek: met maar liefst drie expertisecentra die zich richten op het onderwijs, brengen we up-to-date en praktisch inzetbare informatie naar het onderwijs. Daar zit immers de grootste winst: kennis delen ten dienste van de sector is onze maatschappelijke opdracht. Vanuit ons expertisecentrum Education & Development delen we graag onze verworven inzichten over de vernieuwing van de eerste graad.  

Er zijn verschillende manieren waarop we je kunnen ondersteunen rond dit thema. Eerst en vooral nodigen we je van harte uit om kennis te maken met de thema’s, topics en inhoud die we je aanbieden. Voor wie zich graag verder wil verdiepen, bieden we de mogelijkheid om deel te nemen aan de navorming. Wil je het graag met ons hebben over ondersteuning in je eigen school, dan leren we je graag kennen in het kader van een adviesgesprek of dienstverlening rond de concrete uitdagingen die in je omgeving spelen.