Klinken text mining, tokenization, Cucumber en big data je als muziek in de oren? Dan vermoeden we dat je interesse zal hebben in deze opleidingen.

INTRODUCTIE TEXT MINING MET PYTHON

Praktijkgerichte kortlopende navorming (4 avondsessies) voor Text Mining met Pyhon: algemeen overzicht van text mining concepten en technieken, gevolgd door praktijklessen over typische text mining stappen: preprocessing, exploratie, word embeddings, en classificatie en clustering.

FUNDAMENTALS OF BEHAVIOUR-DRIVEN DEVELOPMENT

Het benutten van alle voordelen van Behaviour-Driven Development is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. BDD is veel meer dan alleen uitblinken in Cucumber, het gaat om het dichten van de communicatiekloof tussen business en IT.

POSTGRADUAAT DATA & ANALYTICS

Data & Analytics worden een onderdeel van elke job in elke sector. Mee zijn met deze evolutie betekent een fikse duw voor je carrière. Zie je zelf opportuniteiten in de nieuwe mogelijkheden van deze disruptieve technologieën? Wil je beslissingen binnen je eigen job beter onderbouwen en optimatiseren? Dan is deze opleiding zeker iets voor jou! Dankzij dit postgraduaat ben je helemaal mee met data analytics, data engineering en big data.