Automatisering

Specialisten in automatisering

Klinken termen als Simatic, Profinet, Profibus en PLC je als muziek in de oren? Dan heb je vast en zeker interesse in ons aanbod aan workshops, navormingen en sessies over automatisering.

Vanuit het Technologiecentrum in Diepenbeek bieden we een breed gamma navormingen aan rond automatisering. We stomen onze cursisten klaar tot specialisten die garant staan voor een vlotte setup, een performante werking en efficiënte troubleshooting van geautomatiseerde processen.

Automatisering 2

Getrainde professionals

We trainen programmeurs, onderhoudstechnici, installateurs én integratoren met moderne apparatuur en vanuit de meest recente kennis in de automatiseringswereld.

We ontvangen onze cursisten in een state-of-the-art lesomgeving. Die is voorzien van het juiste trainingsmateriaal, waarmee de deelnemers de opbouw, programmatie, ingebruikname en troubleshooting van een installatie ervaren.

Roel Conings

Contacteer ons

Wil je meer weten, heb je een concrete vraag over hoe je best omgaat met je eigen installaties of wil je graag overleggen over een training op maat specifiek voor je bedrijf? Contacteer Roel Conings!

Het aanbod rond automatisering maakt deel uit van ons expertisecentrum Sustainable Resources.