Er zijn heel wat manieren waarop je met ons in zee kan gaan. Als UCLL Research & Expertise stellen we onze expertise immers graag ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden. Hogeschool UCLL haalt als enige Vlaamse hogeschool het Q*For kwaliteitslabel voor trainings op maat, consultancy, adviesopdrachten en contractonderzoek. Dit label is een algemeen erkend en gewaardeerd kwaliteitslogo in de opleidings- en consultancywereld. Bewijs dat onze dienstverleners en onderzoekers schitterend werk leveren!

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Op grote schaal en/of contractueel
  Onderzoeken groot of klein; we gaan de uitdaging altijd aan. Veelal zijn de grootschalige projecten subsidieprojecten in samenwerking met diverse partners uit binnen- en buitenland. In opdracht van een organisatie, binnen een duidelijke scope en met een vooropgesteld budget is ook contractonderzoek mogelijk.
 • Maatwerk als maatstaf
  Samen gaan we op zoek naar financieringsmogelijkheden voor je project.
 • Ook onze studenten doen mee
  Méér Moving Minds nodig? Via studentenprojecten, tijdens stages of binnen het kader van een bachelorproef kunnen we onze studenten aanspreken om deel uit te maken van jouw ambities.
 • Expertise = onze service aan jou
  Wist je dat je steeds ons advies kan inwinnen over een brede waaier aan onderwerpen? In een eerste gesprek maken we de verwachtingen en mogelijkheden om die in te lossen aan elkaar.