Er zijn heel wat manieren waarop je met ons in zee kan gaan. Als UCLL Research & Expertise stellen we onze expertise immers graag ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden. Waar we naar streven? Tevreden opdrachtgevers, projecten die tot in de puntjes opgeleverd worden én professionals die met recente praktijkkennis aan de slag kunnen. 

 

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Op grote schaal en/of contractueel
  Onderzoeken groot of klein; we gaan de uitdaging altijd aan. Veelal zijn de grootschalige projecten subsidieprojecten in samenwerking met diverse partners uit binnen- en buitenland. In opdracht van een organisatie, binnen een duidelijke scope en met een vooropgesteld budget is ook contractonderzoek mogelijk.
 • Maatwerk als maatstaf
  Samen gaan we op zoek naar financieringsmogelijkheden voor je project.
 • Ook onze studenten doen mee
  Méér Moving Minds nodig? Via studentenprojecten, tijdens stages of binnen het kader van een bachelorproef kunnen we onze studenten aanspreken om deel uit te maken van jouw ambities.
 • Expertise = onze service aan jou
  Wist je dat je steeds ons advies kan inwinnen over een brede waaier aan onderwerpen? In een eerste gesprek detailleren we samen we de verwachtingen én bespreken we de de mogelijke verdere stappen.

 

Enkele geslaagde samenwerkingen

Niet alleen omdat we er trots op zijn, maar ook omdat we onze kennis graag delen. Geprikkeld? Surf gerust doorheen de pagina's van onze expertisecentra, onze nieuwsitems en ons aanbod levenslang leren. Heb je een vraag? Onze expertisecentra staan tot je dienst. Een mailtje of telefoontje is voldoende. 

ASTMApping

Wat hebben Telenet, Stad Hasselt en luchtkwaliteit met elkaar te maken? Luister naar de bevoegde schepen van stad Hasselt, onze onderzoekers en de medewerkers van onze partner Telenet. 

CHEMIELEERKRACHT

Levenslang leren toegespitst op een specifieke niche met een lesgever die geldt als autoriteit in het vakgebied: dat is chemieleerkracht.be. En hoe beleven onze studenten dit? Luister mee!