Actief samen bouwen aan kwaliteitsvolle ondersteuning op school

UITDAGING

We kennen het allemaal, dat kleurrijke mozaïek-dobbelsteentje, dat krampachtig blijven draaien … De manier waarop de vlakken van de Rubik’s Cube gedraaid moeten worden, visualiseert perfect de dynamiek en complexiteit in het verhaal van een team (directie, leerkrachten, zorgcoördinator, leerlingbegeleiding, ondersteuners, CLB, PBD, ouders … ), op zoek naar een kwaliteitsvolle ondersteuningspraktijk, in het turbulente onderwijslandschap van vandaag. Het vraagt een krachtig staaltje teamwork om in een professionele en inspirerende cultuur een collectieve inclusieve ambitie zichtbaar, haalbaar en voelbaar te maken.

ONZE MISSIE

Onze missie is teams coachen, inspireren en ondersteunen in samenwerken. We gaan op zoek naar handvaten om echt duurzaam samen als (interprofessioneel) team te ondersteunen op school, om in co-creatie knowhow op te bouwen en ruimte te creëren voor verandering. Let’s roll together!

PRAKTISCH

We bieden coaching en workshops op maat aan om de samenwerking rond kwaliteitsvolle ondersteuning op school in jouw team te optimaliseren en te verduurzamen. Heeft jullie samenwerking met partners rond ondersteunen op school een boost nodig? Willen jullie beter samenwerken in team, innovatief leren denken en doen in team? Laat het ons weten en wij gaan graag in gesprek om een personeelsvergadering, pedagogische studiedag, team-event of programma aangepast aan wat er speelt en nodig is in jouw team te organiseren.

PRIJS

Traject op maat (prijzen beschreven bij afspraak)

CONTACT

izabel.janssens@ucll.be

Sofie.vaneynde@ucll.be