Voel je thuis in "De Living"

“De Living” is een project van het expertisecentrum Inclusive Society (UCLL) dat een stedelijk verhalenhuis wil ontwerpen waar verhalen gedeeld kunnen worden. Een plek voor iedereen, waar je je thuis voelt, zoals in je eigen living.

We bieden verschillende verhalende methodieken die empathie en verbinding creëren tussen mensen die elkaar goed of net helemaal niet kennen.

Enkele van deze methodieken komen aan bod in onze navormingen in open aanbod:

Maar we werken ook graag op maat! Wil je diep luisteren of andere empathische vaardigheden inoefenen met je team, je collega’s of je leerlingen, bekijk ons (gratis) aanbod of contacteer ons voor een aanpak op maat. 

De navorming kan dan doorgaan op Campus Hertogstraat in Heverlee of in je eigen school of organisatie.

Doelgroep

Iedereen met interesse in empathische dialoog

Begeleider

Katrien Mertens geeft les over Intercultural learning, Personal Growth and Sustainable Development in het Postgraduate International Educating Class en de lerarenopleiding van UC Leuven-Limburg. Ze werkte mee aan verschillende nationale en internationale projecten op deze thema’s, de meest recente zijn ATIAH (internationalization-at-home) en RICH-Ed (Resources in Interculturality in Chinese Higher Education) (KU Leuven). Ze promoot het gebruik van power skills zoals empathie, authenticiteit en deep listening en gelooft sterk in de methodiek van Story Circles om verbinding tussen mensen tot stand te brengen.

Liesbeth Spanjers is als lector verbonden aan het postgraduaat International Educating Class, een UNESCO-opleiding, gebaseerd op de Sustainable Development Goals met thema’s als diversiteit, interculturele communicatie en dialoog, wereldburgerschap, empowerment. Ze gelooft in de kracht van verhalen en heeft expertise in kwalitatieve onderzoeksmethodieken, zoals Photovoice, om sterke verhalen in beeld te brengen.

De Living
Analytisch nummer
5 10 60 06 901