Ben je op zoek naar laagdrempelige manieren om verbinding te creëren in een groep van mensen die elkaar al dan niet goed kennen? Ben je hulpverlener, sta je in het onderwijs, ben je coach, leidinggevende of HR-medewerker?

Kom je twee dagen onderdompelen in methodieken voor verbinding, vertrekkend vanuit het delen van persoonlijke verhalen. Want verhalen verbinden en ze creëren openheid, inzicht en begrip.

Je ervaart de verschillende methodieken zelf, we reflecteren erover en bekijken hoe we ze kunnen inzetten in je eigen context. En dat doen we samen met andere verbinders!

Doelgroep

Iedereen met een hart voor verbinding of op zoek naar manieren om meer verbinding te creëren in de eigen context

Doelstellingen

1) ervaren van methodieken voor verbinding via het delen van verhalen

2) reflecteren over manieren om ze in te zetten in de eigen context

Programma

Deelnemers ervaren en reflecteren over verschillende methodieken voor verbinding via het delen van verhalen. We laten korte en lange methodieken ervaren, talige en beeldende. Komen zeker aan bod: story circles, story exchange en photovoice.

Partners
De Living
Praktische info

De tweedaagse vindt plaats in 't Kasteeltje van Wijgmaal. We raden aan om te blijven overnachten, maar hebben er alle begrip voor als dat niet kan.

 

Heb je het gevoel dat deze training echt op jouw lijf geschreven is, maar vormt de prijs een probleem, mail ons dan op deliving@ucll.be en we kijken wat we kunnen doen.

 

Locatie en periode
't Kasteeltje
Prijs

Deelnameprijs met overnachting: 300 EUR

Deelnameprijs zonder overnachting: 250 EUR

Contact

Katrien Mertens

Katrien
Mertens

Liesbeth Spanjers

Liesbeth
Spanjers
Contact praktisch

Kim Luckermans

Kim
Luckermans
Analytisch nummer
5106001101
Interne referentie
IS00164