Voka

De hogeschool van de Moving Minds en de meest complete werkgeversorganisatie van Vlaanderen starten hun samenwerking rond digitalisering. KMO's die willen digitaliseren kunnen bij Voka – KvK Vlaams-Brabant beroep doen op experts in verschillende domeinen. Dankzij de Digihub kunnen de bedrijven zien of hun aanpak technisch haalbaar is.

Dankzij VLAIO - Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen krijgt je KMO daar subsidies voor. Voka ontzorgt je bedrijf in de backoffice terwijl de experts van UCLL je meenemen in je digitale verhaal. 

Projectsubsidies voor KMO's die digitaliseren

UCLL's Expertisecentrum Digital Solutions biedt consultancy aan in de niches data, AI en IoT, is actief in de wereld van de zorgtechnologie, zet in op de digitalisering van onderwijs, experimenteert volop met virtual en augmented reality en loopt in Vlaanderen voorop als het over behaviour driven development gaat.

Digihub: lokale dienstverlening

KMO's uit de regio krijgen samen met experts uit verschillende kennisinstellingen de mogelijkheid om hun digitaal bedrijfsmodel te testen. Indien de test positief is, kunnen ze het nieuwe model effectief testen, implementeren en erin investeren. Iedere kennisinstelling in de Digihub heeft eigen expertise en specialiteiten. UCLL verbreedt als nieuwe partner het aanbod van de Digihub en stemt daarmee het aanbod verder af op de vraag. Ook vragen van onze partners in Limburg zijn welkom! 

Samenwerken

UCLL wordt de zevende partner van Voka Digihub, naast het Vlaams Instituut voor de Logistiek (VIL), Leuven Security Excellence Consortium (L-SEC), VUB, Erasmushogeschool Brussel, Flanders Make en Sirris. 

Contact

KMO's met een vraag over digitalisering, kunnen de adviseurs van Voka contacteren via de Voka-website én kunnen met hun inhoudelijke vragen terecht bij UCLL's expertisecentrum Digital Solutions.