mobiele energie unit

De zomer loopt nu echt op zijn einde.  Hoog tijd voor een terugblik naar 'de zomer van de mobiele energie-units'. Onze units met zonnepanelen kun je huren om je te voorzien van groene zonne-energie. Ze zijn graag geziene gasten op zomerkampen, evenementen en bedrijfslocaties. Deze zomer trokken ze langs maar liefst 5 jeugdverenigingskampen én het grote startevent van Chirojeugd Vlaanderen in Diest. 

energie op kamp

Deze zomer trokken onze energie-units Vlaanderen rond en maakten ze maar liefst 5 jeugdbewegingskampen energieker. Midden september stal een mobiele energie-unit ook de show op het grote startevent van jeugdbeweging Chiro in Diest. Beeld je in: een evenementenweide met duizend enthousiaste leiders en leidsters - én onze mobiele zonnepanelen wekten een deel van de energie voor die bijeenkomst op. 

Ondanks de weergoden op verlof zijn, kunnen wij hier en daar het zonnetje meepikken. ☀️Dankzij de Hogeschool UCLL mogen wij genieten van een unit op zonnepanelen! Genoeg energie om onze batterijtjes op te laden 🤪 Danku UCLL 🙏
Chiro Spratike
mobiele energie units

verschillende energietoepassingen

De mobiele energie-units maken gebruik van zonnepanelen en het nodige schakelmateriaal om zelfs op de meest afgelegen locaties energie op te wekken. Met een klein woordje uitleg bij plaatsing kan het systeem onbemand voor jou werken. UCLL Research & Expertise biedt je in totaal drie opties aan: de mobile energy unit, het moving lab én energy bikes, waarbij je zelf al trappend voor energie zorgt. 

vijf redenen om voor het mobile energy park te kiezen

1 - Je kiest voor 100% duurzaamheid.

2 - Je zet je in voor het klimaat en werkt mee aan de energietransitie.

3 - Je bent verlost van lawaaierige dieselgeneratoren.

4 - Je haalt een eyecatcher naar je kamp, evenement of bedrijfslocatie. 

5 - Je wordt mee promotor van hernieuwbare energie!

    PROEF DE GROENE ENERGIE OP KAMP

    hebben we je warm gemaakt
    met ons duurzaam verhaal?

    over expertisecentrum Sustainable Resources

    Het Mobile Energy Park maakt deel uit van expertisecentrum Sustainable Resources. Dat werkt dagelijks aan duurzame oplossingen voor onze maatschappij. Onze wereld is nu eenmaal in volle overgang naar meer duurzaamheid. Circulair omgaan met grondstoffen en de implementatie van duurzame energiesystemen staan daarbij centraal. Onze onderzoekers werken rond circulair omgaan met grondstoffen en zo afval- en reststromen verminderen, duurzame energiesystemen en milieu en gezondheid.