Op 14 september organiseren we samen met de universiteit van Burgos (Spanje), de Associatie Downsyndroom Burgos (Spanje), Senior Europa (K-VELOCE I+D+i, Spanje), Bjäland Technologies (Spanje),  National Council for Curriculum and Assessment (Ierland) en de Universiteit van Dublin (Trinity College Dublin, Ierland) een conferentie over het gebruik van technologie om duurzame vaardigheden over te dragen aan personen met het Downsyndroom voor de verbetering van inclusie.

Als professional kan je hier heel wat oppikken over duurzaamheidseducatie, digitale inclusie en inclusief onderwijs. Deze inzichten kan je zélf inzetten om digitale en duurzame leermaterialen te ontwikkelen en inclusieve onderwijs- en arbeidscontexten te realiseren.

Met de gloednieuwe digitale leeromgeving kan je jongeren op maat van hun leernoden enthousiasmeren over duurzaamheid en recycling. In de workshop leer je hoe je de inhoud en vorm van deze leeromgeving kan aanpassen naar jouw doelpubliek, zodat je deze zelf kan toepassen.