Welkom bij GPT Academy

Jouw kennispartner
in de wereld van generatieve AI

Ontdek hoe onze hands-on en onderzoeksgedreven aanpak jou kan helpen om de kracht van generatieve AI te benutten op een verantwoorde manier.

GPT Academy helpt kmo’s om generatieve AI-tools, zoals ChatGPT, verantwoord in te zetten in hun dagelijkse werking via lezingen en  workshops. Daarvoor bundelen we de krachten van onze twee expertisecentra Smart Organisations & Digital Solutions in een multidisciplinair team.

In het nieuwe onderzoeksproject “HumAIn Resources: Responsible Generative AI in HR” specialiseren we ons ook in het verantwoord gebruik van de technologie in allerlei HR-processen bij kmo’s.

Training gevolgd bij UCLL over ChatGPT als contentcreator. Heel interessant! Webinar van 3 uur, massa's geleerd. Klaar om te experimenteren!
GPT

online webinars en trainingen

Een greep uit ons aanbod:

  • Verhoog je productiviteit met ChatGPT
  • ChatGPT: jouw doeltreffende contentcreator
  • Creëer verbluffende beelden met Generatieve AI
De sessie was gewoonweg top! Heel duidelijk en helder gepresenteerd, erg interessant om te volgen en zeer bruikbaar. Na deze inwijding in de wonderlijke wereld van AI ben ik klaar om verder te experimenteren en aan de slag te gaan in mijn functie.
Michael van GPT Academy

Je kan ons ook vinden bij externe partners, zoals:

Wie zijn wij?

Met een achtergrond in taaltechnologie en bedrijfscommunicatie slaat Michael Bauwens een brug tussen academische inzichten, technologische (r)evoluties en de bedrijfswereld. Dat doet hij door het uittesten van generatieve AI voor bedrijfsprocessen en dit enthousiast over te brengen in workshops en trainingen.

Hana Van Elst heeft als arbeids- organisatiepsycholoog grote interesse in HR. Ze focust daarbij zowel op  hard als soft HR. Binnen GPT Academy combineert ze die passie met generatieve AI. Enerzijds kijkt ze naar hoe AI ondersteuning kan bieden bij het vormgeven van een datagedreven HR-beleid. Anderzijds is ze ervan overtuigd dat GenAI ook kan bijdragen als ondersteuning bij soft HR, zoals bijvoorbeeld verschillende soorten (HR-) gesprekken.

Op afroep kunnen ook collega’s van ons team Data en AI (Digital Solutions) ingeschakeld worden.

partners & samenwerkingen

Onze sessies worden aangeboden met de steun van de Vlaamse AI-Academie, het platform voor levenslang leren Continue, en Kenniscentrum Data en Maatschappij.

We werkten ook al samen met:

werken we binnenkort ook met jou?