Je bent op zoek naar creatieve marketing - & communicatieondersteuning voor je organisatie ?
Want je wil nieuwe markten aanboren, beter online aanwezig zijn, een duidelijke marketingstrategie opzetten, marktonderzoek doen, nieuwe technologieën inzetten,...

Wat is het concreet?

Afhankelijk van jouw concrete vraag gaan we aan de slag rond volgende topics:

  • Marktonderzoek

Studenten zetten een kwantitatief onderzoek op, verwerken de resultaten en verwerken deze in een aanbevelingsrapport.
Voorbeelden: Onderzoek naar het potentieel van een nieuw product  of een nieuwe dienst, tevredenheidsonderzoek, eye-tracking onderzoek naamsbekendheid,...
 

  • Marketing - & communicatieplan

Na een grondige analysefase van je concurrenten, klanten en de markt, worden mogelijke groeistrategieën geformuleerd en wordt een actieplan opgesteld, uitgewerkt en opgevolgd in het innovatielab dat gerund wordt door studenten.
Bovendien is ook de creatieve input van internationale studenten mogelijk en worden de meest recente wetenschappelijke inzichten toegepast. 

  • Multimedia-communicatie

Studenten werken in nauw overleg met jou als opdrachtgever de interne & externe brand strategy  van je bedrijf uit waarbij we met grafisch design, video-marketing, animaties, AR/VR, drones, holografische projecties... je marketing & communicatie tot leven laten komen. Geen idee is ons te zot!

Een voorbeeld over hoe we de muzieksector een hart onder de riem steken tijdens coronatijden: https://www.schoolvoorbeeld.be/muziek/

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

In dit animatiefilmpje kan je meekijken hoe we je verhaal visueel kracht kunnen bijzetten. 

Voor wie is het ?

Voor diegenen die hun ideeën over marketingstrategie en innovatie in de praktijk willen brengen.
Soms ontbreekt de ervaring, de knowhow of simpelweg de tijd om er werk van te maken.

Hoe wordt dit aangepakt?

Studenten werken onder begeleiding van ervaren docenten aan jouw case. Afhankelijk van je opdracht werken ze daar 3 tot 13 weken aan.

Bij de start van het project wordt er een briefing gegeven door de opdrachtgever zodat de scope van het project helder is voor alle partijen en dan gaan de studenten aan de slag. Ze geven een tussentijdse terugkoppeling en presenteren op het einde het projectresultaat.

Hoeveel kost het ?

We vragen een vergoeding voor de werkingskosten en de extra begeleidingstijd van de begeleidende docenten. De creativiteit en kennis van onze studenten krijg je er dus gratis bij! 

Er wordt steeds een offerte op maat opgemaakt.