Wat is het concreet?

Wens je advies, navorming of een samenwerking op maat rond voeding (preventie, evidence-based handelen, opzet en implementatie van voedingsprojecten,…)?
Ontdek ons aanbod op maat a.d.h.v. onze verschillende voedingsroutes. 

Voor wie is het ?

(Zorg)organisaties, bedrijven, scholen en diëtisten die rond voeding willen werken.

Hoe wordt dit aangepakt?

Voedingsroute 1: workshops en navormingen op maat
Onze workshops of navormingen worden gegeven door lectoren, onderzoekers en mogelijks met participatie van studenten opleiding voedings- en dieetkunde.
Zo kan je ook een aanvraag doen om een workshop,/materiaal te laten ontwikkelen in kader van een afstudeerwerk of stage welke steeds onder begeleiding van jou als promotor en lectoren wordt uitgevoerd.

Voorbeelden van workshops, webinars of navormingen:

  • Nutriscore. What's new?
  • Tips & tricks om evidence-based te werken in de dagelijkse dieetpraktijk.

Voedingsroute 2: meten is weten
Via het Health Innovation Living Lab kan je bij ons terecht voor dienstverlening in verband met lichaamsmetingen binnen een innovatieve zorgstraat. Dit kan op aanvraag bij jou ter plaatse of je kan gebruik maken van onze infrastructuur. 

Voedingsroute 3: antwoord op specifieke vragen
Heb je een specifieke vraag bv. om materialen te ontwikkelen, een bevraging uit te voeren, een haalbaarheidsstudie, evaluatie van interventies, enz. in context van voeding en diëtetiek?
Wij bekijken graag samen wat we voor je kunnen doen!  

Waarom is dit interessant voor jou?

(zorg)organisaties en diëtisten kunnen voedingsondersteuning vragen om onderbouwde projecten op te zetten en verder te professionaliseren. Bijkomend kunnen ook outreachend metingen (antropometrie) uitgevoerd worden op locatie.

Waar gaat het door?

Het kan doorgaan bij jou op locatie of op UCLL campus.