Case: KMO-Routes

In de kmo-routes werken studenten van onze hogeschool in het kader van hun opleiding onder begeleiding van ervaren docenten aan een reële bedrijfscase. De klant geniet van de creativiteit en state-of-the-art kennis van onze studenten; de studenten verwerven onevenaarbare competenties door aan een authentieke bedrijfscase te werken.
Bedrijven worden ondersteund in verschillende facetten van hun marketingcommunicatie.

  • Opzetten en uitvoeren van een uitgebreid marktonderzoek
  • Opstellen van een strategisch marketing- of communicatieplan
  • Graphic design (de corporate stijl van je onderneming of productlijn ontwikkelen), een (bedrijfs)film maken (video en animatie) of een AR/VR-toepassing maken
  • Opstellen én uitvoeren van een marketingplan
  • Uitwerken én uitvoeren van een social mediaplan
  • Uitwerken én uitvoeren van een marketingevent

Er zijn heel wat manieren waarop je met ons in zee kan gaan. Als UCLL Research & Expertise stellen we onze expertise immers graag ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden.

Op grote schaal en/of contractueel
Onderzoeken groot of klein; we gaan de uitdaging altijd aan. Veelal zijn de grootschalige projecten subsidieprojecten in samenwerking met diverse partners uit binnen- en buitenland. In opdracht van een organisatie, binnen een duidelijke scope en met een vooropgesteld budget is ook contractonderzoek mogelijk.

Maatwerk als maatstaf
Samen gaan we op zoek naar financieringsmogelijkheden voor je project.

Ook onze studenten doen mee
Méér Moving Minds nodig? Via studentenprojecten, tijdens stages of binnen het kader van een bachelorproef kunnen we onze studenten aanspreken om deel uit te maken van jouw ambities.

Expertise = onze service aan jou
Wist je dat je steeds ons advies kan inwinnen over een brede waaier aan onderwerpen? In een eerste gesprek detailleren we samen we de verwachtingen én bespreken we de de mogelijke verdere stappen.

BLIKOPENER

Met financiële steun van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) kan UCLL Research & Expertise u gratis aanbieden:

  • Ondersteuning bij de analyse van uw vraag of probleem
  • Eerstelijnsadvies
  • Verwijzen naar de geschikte partijen die u een oplossing kunnen bieden; het volledige netwerk van Vlaamse hogescholen staat voor u klaar!

Raadpleeg de website www.blikopener.vlaanderen