Idan Amiel geeft samen met collega-trainers van het New Authorithy Center een driedaagse training in Nieuwe Autoriteit en Geweldloos Verzet.

Doelgroep

Leraren, leerlingbegeleiders, zorgcoördinatoren, leerondersteuners en andere onderwijsprofessionals van het basis- en secundair (buitengewoon) onderwijs.

Doelstellingen

Deelnemers krijgen zowel inhoudelijk theoretische inzichten vanuit Nieuwe Autoriteit mee, alsook praktisch inzetbare tools voor de (onderwijs)praktijk.

Programma

Van 5-7 juni neemt Idan Amiel je samen met drie trainers uit het New Authority Center in Israël mee in een intense training Nieuwe Autoriteit. De driedaagse bestaat uit korte lezingen en workshops of trainingen in kleine groepen. Theoretische achtergronden, klinische aspecten en direct inzetbare methodieken komen aan bod. We werken tijdens de effectieve trainingsmomenten in groepjes van 7 à 8 personen zodat er grondig gewerkt en getraind kan worden en de leervragen van elke deelnemer aan bod kunnen komen.  Beschikken over basiskennis van Nieuwe Autoriteit is geen vereiste. Alle deelnemers ontvangen een officieel certificaat vanuit het New Authority Center. Deze training wordt in het Engels gegeven.

Praktische info

Koffie/thee/water wordt voorzien alsook een broodjeslunch 's middags.  

Datum en locatie (met begin- & einduur)
UCLL Campus Diepenbeek
Prijs

Standaardprijs = 525 EUR

Contact

Kristof Das

Kristof
Das
Contact praktisch

Kim Luckermans

Kim
Luckermans
Analytisch nummer
6106001000
Interne referentie
IS00195