We nemen je graag mee doorheen enkele hoogtepunten. Niet alleen omdat we er trots op zijn, maar ook omdat we onze kennis graag delen. Waar we steevast naar streven? Tevreden opdrachtgevers, projecten die tot in de puntjes opgeleverd worden én professionals die met recente praktijkkennis aan de slag kunnen. 

Geprikkeld?

Surf gerust doorheen de pagina's van onze expertisecentra, onze nieuwsitems en ons aanbod levenslang leren.
Heb je een vraag? Onze expertisecentra staan tot je dienst. Een mailtje of telefoontje is voldoende. 

RePaper

In het voorjaar van 2023 besliste architectenbureel Jaspers Eyers Architects om aan de slag te gaan met hun oud papier. De dienst RePaper zorgde ervoor dat hun oude tekeningen door drie sociale organisaties omgevormd werden tot blocnotes. Dat product is niet alleen erg nuttig voor de bedrijfsvoering van de architecten, het maakproces is ook erg waardevol voor de mensen van de sociale organisaties. Een win–win voor beide partijen dus!

ASTMApping

Wat hebben Telenet, Stad Hasselt en luchtkwaliteit met elkaar te maken? Luister naar de bevoegde schepen van stad Hasselt, onze onderzoekers en medewerkers van onze partner Telenet. 

Coaching schooldirecties

Als directeur of als medewerker uit het middenkader speel je een onvervangbare rol om het hele schoolteam in beweging te brengen. Tijdens onze navormingen krijg je tijd en ruimte om je eigen leiderschap te versterken en om door anderen geïnspireerd te worden. Luister mee naar directieleden van onze partners!

LiFT

LiFT is een leermethode in teamverband. Learning in Facilitated Teams: met een team van 5 tot 8 medewerkers samen met een interne facilitator van uitdaging naar oplossing.

Chemieleerkracht

Levenslang leren toegespitst op een specifieke niche met een lesgever die geldt als autoriteit in het vakgebied: dat is chemieleerkracht.be. Hoe beleven onze studenten dat? Luister mee!