Dienstverlening

Binnen het expertisecentrum Education & Development stellen we onze expertise graag ter beschikking van bedrijven, organisaties en overheden.  We doen onderzoek op vraag en verlenen advies over een brede waaier van onderwerpen.

Samenwerking VLAIO

Dankzij de financiële steun van het Vlaams Agentschap van Innoveren en Ondernemen (VLAIO)  bieden we gratis ondersteuning bij de analyse van je vraag, geven we eerstelijnsadvies of verwijzen je door naar een partner die je verder op weg kan helpen.

Heb je een vraag voor ons of wil je even van gedachten wisselen? Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen en contacteer ons:

Katrien Goossens (katrien.goossens@ucll.be)

 

Soorten Dienstverlening

SUBSIDIEPROJECTEN

Dit zijn doorgaans grootschalige samenwerkingsprojecten subsidieprojecten in samenwerking met diverse partners uit binnen- en buitenland. We nodigen bedrijven, organisaties en partners uit om mee te helpen brainstormen over onderzoeksthema’ s gelinkt aan onderwijs.

CONTRACTONDERZOEK

Dit onderzoek gebeurt in opdracht van een organisatie, binnen een duidelijk afgebakend onderzoeksdomein en met een bepaald onderwijsthema. De financiering verloopt overeenkomstig wederzijds vastgelegde voorwaarden en volgens een op voorhand goedgekeurd budget. We nodigen bedrijven en organisaties uit om thema’ s rond onderzoeksprojecten voor te stellen en om ideeën, mogelijkheden en haalbaarheid af te toetsen.

ADVIES & CONSULTANCY

We verlenen advies over een brede waaier aan onderwerpen. Via consultancy begeleiden we organisaties en bedrijven in het implementeren van bepaalde expertise die men verwerft uit onderzoek. Er vindt een verkennend gesprek plaats waarbij in gezamenlijk overleg de verwachtingen worden afgetoetst én waarin mogelijke verdere stappen worden vastgelegd. We nodigen, bedrijven, organisaties en partners uit om ons te benaderen met vragen rond het verstrekken van advies met betrekking tot onderwijsthema’s.

STUDENTENPROJECTEN

Bedrijven en organisaties kunnen onze studenten aanspreken om, tijdens stages of binnen het kader van een bachelorproef, deel uit te maken van hun bedrijfswerking en om hen te helpen hun ambities te realiseren. Benader ons om opdrachten, mogelijkheden en opportuniteiten te bespreken. 

BLIKOPENER

Met financiële steun van het Vlaams Agentschap Ondernemen en Innoveren (VLAIO) kan UCLL Research & Expertise u gratis aanbieden:

  • Ondersteuning bij de analyse van uw vraag of probleem
  • Eerstelijnsadvies
  • Verwijzen naar de geschikte partijen die u een oplossing kunnen bieden; het volledige netwerk van Vlaamse hogescholen staat voor u klaar!

Raadpleeg de website: www.blikopener.vlaanderen